راهنمای بسته‌بندی وسایل برای اسباب‌کشی

بسته‌بندی وسایل برای اسباب‌کشی، زمان‌برترین مرحله اسباب‌کشی است. برای بسته بندی وسایل باید کارهای مختلفی مانند برنامه‌ریزی دقیق، ارزیابی توانای فیزیکی، مرتب کردن وسایل، دور انداختن وسایلی که به آن‌ها نیاز ندارید و خرید وسایل لازم برای بسته‌بندی مانند جعبه، چسب و پلاستیک حباب‌دار باید انجام دهید.

برای جلوگیری از صدمه دیدن وسایل، باید هر وسیله را مطابق جنس و اندازه با وسایل مناسب بسته‌بندی کرد. با این مقاله آموزش بسته بندی وسایل برای اسباب کشی همراه شوید تا تمامی نکات ریز و درشت بسته بندی وسایل را یاد بگیرید.

 

جدول زمان‌بندی آماده کنید

ایجاد یک جدول زمانی قبل از شروع بسته‌بندی وسایل برای اسباب‌کشی می‌تواند به تسریع روند بسته‌بندی کمک کند. همه چیز را در نظر بگیرید. چقدر از وسایل خود را با خود می‌برید؟ چقدر وسیله دارید؟ به تنهایی چقدر طول می‌کشد همه را بسته‌بندی کنید؟ به طور واقع‌بینانه برنامه‌ریزی کنید تا دچار اضطراب نشوید. زمانی برای استراحت و اتفاقات پیش‌بینی نشده هم در نظر بگیرید.

 

وسایل لازم برای بسته‌بندی برای اسباب‌کشی را بخرید

 

 

وسایل مورد نیاز برای بسته بندی

برای اینکه روند بسته بندی برای اسباب‌کشی بدون مشکل انجام شود، تمام وسایلی که لازم دارید را قبل از شروع آماده کنید.

 

جعبه و کارتن

یکی از مهم‌ترین وسایل مورد نیاز برای بسته‌بندی وسایل، جعبه و کارتن است. قرار دادن وسایل در جعبه نه تنها باعث کاهش احتمال صدمه دیدن وسایل می شود، بلکه فضای کمتری هم اشغال می‌کند.

کارتن‌های محکم و مخصوص بسته بندی را می‌توانید از شرکت‌های خدمات باربری مثل تضمین بار بخرید. در صورتی که بودجه محدودتری دارید، می‌توانید از کارتن‌های معمولی هم استفاده کنید. فقط باید قبل از استفاده، آن‌ها را با چسب نواری پهن محکم کنید. کراتن‌های دست دوم را می‌توانید از سوپرمارکت‌ها به صورت رایگان یا با صرف هزینه‌ای ناچیز تهیه کنید.

 

پلاستیک بسته بندی حبابی

استفاده از پلاستیک حبابی برای بسته‌بندی وسایل برای اسباب‌کشی اختیاری است. برای محافظت از وسایل شیشه‌ایی می‌توانید از لباس‌ها و حوله‌های خود استفاده کنید. با این کار، در فضا هم صرفه‌جویی می‌کنید.

 

سلفون

برای جلوگیری از خراش افتادن روی وسایل بزرگ، می‌توانید آن‌ها را با پلاستیک سلفون بپیچید. از سلفون می‌توانید برای بسته پیچ و مهره‌ها به بدنه وسایلی که از هم باز می‌شوند، استفاده کنید. با این کار، از گم شدن آن‌ها جلوگیری می‌کنید.

 

چسب نواری پهن

به جرات می‌توان گفت که بدون چسب نواری پهن، نمی‌توانید حتی یک قدم برای بسته‌بندی وسایل برای اسباب کشی بردارید. جعبه‌ها باید چسب شوند، کشوهای دراور‌ها و در کمدها باید با چسب بسته شوند تا در حین اسباب‌کشی مشکلی پیش نیاورند. می‌توانید پیج و مهره‌های را به بدنه وسایل چسب کنید. برای جلوگیری از اتلاف وقت، قبل از شروع بسته بندی وسایل، تعداد زیادی چسب نواری پهن بخرید.

 

کیسه زباله

اشیای پارچه‌ایی مانند لباس و رخت‌خواب را میی‌توان در کیسه زباله قرار داد. برای جلوگیری از پاره شدن، از کیس زباله‌هایی استفاده کنید که محکم تر از سایر کیسه زباله هستند. قرار دادن کیسه‌های بزرگ لباس میان وسایل در کامیون، می‌‌تواند از تکان خوردن کارتن‌ها و وسایل بزرگ‌تر جلوگیری کند.

 

کیسه‌های زیپ لاک

کیسه‌های زیپ لاک در اندازه‌های مختلفی عرضه می‌‌شوند و برای منظم نگه داشتن جواهرات، لوازم‌التحریر یا حتی کابل‌ها عالی عمل می‌کنند. کیسه‌های زیپ لاک، اندازه‌های مختلفی دارند و اندازه بزرگ و متوسط، بیشتر برای بسته‌‌بندی وسایل برای اسباب‌کشی مناسب هستند.

 

از وسایل خود قبل از بسته‌بندی برای اسباب‌کشی عکس بگیرید

 

 

کارهای قبل از بسته بندی وسایل برای اسباب کشی

در صورت بروز مشکلاتی مانند صدمه دیدن یا گم شدن کارتن‌ها در حین نقل مکان، این عکس‌ها می‌توانند به شما کمک کنند. در صورت امکان، بارکد یا شماره سریال وسایل را هم ذخیره داشته باشید. عکس گرفتن از محتویات هر جعبه می‌تواند به شما در یافتن وسایل هنگام باز کردن وسایل در خانه جدید کمک کند.

 

از خانواده و دوستان کمک بخواهید

همه می‌دانیم که اسباب کشی خر است! اگر دوست یا یکی از اعضای خانواده در نزدیکی شما زندگی می‌کند، از آن‌ها کمک بخواهید. برای این که روند اسباب‌کشی خسته‌کننده نشود، می‌توانید در زمان استراحت و شب‌ها، دورهمی‌های کوچک داشته باشید یا با هم فیلم ببینید.

در صورتی که در حال نقل مکان به شهر دیگری هستید، اسباب‌کشی فرصت مناسبی برای وقت گذراندن با اعضای خانواده و دوستان است.

 

وسایل ضروری را جدا کنید

وسایلی را که ممکن است در روز اسباب‌کشی نیازتان شود را در دسترس بگذارید تا احتمال گم شدن آن‌ها کاهش پیدا کند. این وسایل ضروری را می‌توانید در یک کارتن یا کیف جدا بگذارید. همه افرادی که به شما در اسباب‌کشی کمک می‌کنند، اطلاع دهید که نمی‌خواهید این جعبه را بسته‌بندی کنند.

در مورد وسایلی که در روزهای آخر قبل از حرکت و بلافاصله بعد از آن نیاز دارید فکر کنید. آن ها را کنار بگذارید تا احتمال جا انداختن یا گم شدن آن‌ها کاهش یابد.

وسایل ضروری می‌توانند شامل موارد زیر شوند:

لوازمی که در اسباب‌کشی، تا روز آخر نباید بسته‌بندی کنید
  •    کلید (هم خانه جدید و هم قدیمی)
  •   کارت‌های بانکی و پول نقد
  •   گواهینامه رانندگی، کارت شناسایی، پاسپورت
  •   شماره تلفن‌های تماس مهم مانند شرکت‌های باربری
  •   قلم و کاغذ
  •   ملحفه و بالش
  •   لباس اضافه
  •   لوازم بهداشتی
  •   دستمال کاغذی
  •   شوینده هایی مانند شیشه پاک‌کن
  •   چند بشقاب، ظرف و فنجان
  •   ظروف اولیه آشپزی
  غذاهای کنسروی و آماده
  • تنقلات، نوشیدنی‌ها، قهوه فوری و چای کیسه‌ای

  •   یک کیت ابزار کوچک قابل حمل
  •   قیچی و نوار چسب
  •    غذا و ظرف برای حیوانات خانگی
  •    اسباب‌بازی‌های مورد علاقه فرزندان خانواده

وسایل خانه را بررسی کنید

قبل از اسباب‌کشی، تمام وسایل خود را بررسی کرده و دسته‌بندی کنید. آیا دوربینی دارید که سال‌هاست از آن استفاده نکرده‌اید؟ لباس‌هایی دارید که هرگز نپوشیده‌اید و در آینده هم نخواهید پوشید؟

به فروش یا اهدای هر چیزی که دیگر از آن استفاده نمی‌کنید فکر کنید. اگر در طی چند ماه گذشته از آن‌ها استفاده نکرده‌اید، احتمال قرار نیست در آینده هم از آن‌ها استفاده کنید.

چند جعبه برای وسایلی که می‌خواهید اهدا کنید یا بفروشید قرار دهید. وسایلی را که نمی‌خواهید در کیسه زباله بیندازید تا در دست و پا نباشند. در صورتی که از نظر احساسی به چیزی وابسته هستید، می‌توانید قبل از فروش یا اهدا، از آن عکس بگیرید.

 

در بسته بندی وسایل برای اسباب‌کشی عجله نکنید

 

 

 با دقت بسته بندی وسایل برای اسباب‌کشی را انجام دهید

عجله نکنید و هر لیوان، بشقاب و اشیای شکستنی را با دقت بسته‌بندی کنید. سالم رسیدن وسایل مهم‌تر از طولانی شدن زمان بسته بندی وسایل برای اسباب‌کشی است.

 

به فرزندان و حیوانات خانگی خود رسیدگی کنید

اسباب‌کشی یک فرآیند شلوغ و گیج‌کننده است و می‌تواند باعث آسیب دیدن فرزندان و حیوانات خانگی شود. از خانواده یا دوستان خود بخواهید برای چند روز از آن‌ها نگهداری کنند.

 

کارتن‌ها را با برچسب یا نوشته دسته بندی کنید

یک دسته‌بندی کلی از محتویات وسایل درون کارتن‌ها و جایی که به آن تعلق دارند را روی جعبه بنویسید. این کار به شما در مراحل بعدی اسباب‌کشی کمک شایانی می کند. در صورتی که نمی‌خواهید روی جعبه‌ها چیزی بنویسید، می‌توانید از برچسب‌های رنگی استفاده کنید. به هر کدام از اتاق‌های خانه جدید، یک رنگ اختصاص دهید. اگر زمان کمی دارید، می‌توانید کلاً کارتن‌ها را برچسب نزنید.

 

کمدها و کشوها را خالی نکنید

اگر کمدها و کشوها خیلی سنگین نیستند، بهتر است آنها را خالی نکنید و صرفاً درب‌ها را محکم چسب بزنید. این کار باعث صرفه‌جویی در زمان می‌شود.

 

کتاب ها را در چمدان قرار دهید

از آنجایی که کتاب‌ها سنگین هستند، بهتر است تعداد زیادی از آن‌ها را در یک جعبه قرار ندهید. برای جابجایی راحت‌تر می‌توانید آنها را در چمدان قرار دهید.

 

تنها یک اتاق را جمع کنید

برای تسریع روند بسته‌بندی وسایل برای اسباب‌کشی، تنها به بسته بندی وسایل یک اتاق بپردازید. تا زمانی که جمع کردن وسایل یک اتاق را تمام نکردید، به اتاق بعدی نروید. این کار می‌تواند در زمان‌بندی بسته‌بندی هم به شما کمک کند، می‌توانید میان جمع کردن هر اتاق، کمی استراحت کنید و قهوه‌ای بنوشید.

 

روی کار خود تمرکز کنید

دوست دارید همزمان با بسته بندی تلویزیون نگاه کنید؟ آن را به عنوان یکی از اولین چیزها، بسته‌بندی کنید تا حتی نتوانید به روشن کردن آن فکر کنید. هر چه بیشتر تن به حواس‌پرتی بدهید، بسته‌بندی وسایل برای اسباب‌کشی هم بیشتر طول می‌کشد. روی کار خود تمرکز کنید تا سریع همه چیز را بسته‌بندی کنید.

 

کدام وسایل را اول بسته بندی کنیم؟

 

 

بسته‌بندی وسایل برای ساباب‌کشی را از انبار شروع کنید

تصمیم‌گیری برای اولین وسایلی که باید بسته‌بندی کنید، می‌تواند سخت باشد. در این بخش شرایط مختلف را بررسی می‌کنیم.

1. آیا خانه شما یک خانه چند طبقه با اتاق مهمان، اتاق زیر شیروانی و اتاق‌های دیگری است که کمتر استفاده می‌کنید؟ بسته‌بندی وسایل برای اسباب‌کشی را از اتاق‌هایی که کمتر استفاده می‌شوند، مانند اتاق زیر شیروانی، شروع کنید. این اتاق‌ها ممکن است شلوغ‌ترین اتاق در کل خانه باشد و برای مدیریت آن به زمان و انرژی زیادی نیاز دارید.

2. در خانه‌های کوچک‌تر، مسئله کمی پیچیده می‌شود. احتمالاً از هر وسیله در دسترسی می‌خواهید در روزها منتهی به اسباب‌کشی استفاده کنید یا به اندازه کافی جا برای جعبه‌ها نداشته باشید.

3. دو الی سه روز قبل از اسباب‌کشی، از حمام شروع کنید، سپس به سراغ وسایل فصلی مانند بخاری، وسایل الکترونیکی و هر چیز دیگری بروید که به ندرت استفاده می‌کنید. اگر اتاق کار در خانه دارید، بسته‌بندی را از این اتاق شروع کنید.

در بخش بعدی، شما روش بسته بندی وسایل برای اسباب کشی در سه روز را یاد می‌گیرید.

 

چگونه در سه روز بسته بندی وسایل برای اسباب‌کشی را انجام دهیم؟

 

 

بسته بندی وسایل برای اسباب‌کشی در سه روز

 

روز اول

اولین روز بسته‌بندی روزی است که بیشترین انرژی را دارید. با تهیه یک برنامه زمانی و مرتب کردن وسایل شروع کنید. اگر به طور ناگهانی تصمیم به اسباب کشی گرفته‌اید، وسایل بسته بندی را تهیه کرده و با یک شرکت حمل و نقل، روزی که می‌خواهید اسباب‌کشی کنید را هماهنگ کنید و حمل و نقل را سازماندهی کنید. بسته‌بندی وسایل برای اسباب کشی را از اتاق‌هایی که دائماً مورد استفاده نیستند مانند زیرزمین، اتاق زیر شیروانی یا گاراژ شروع کنید.

روز اول بهترین زمان برای بسته‌بندی ابزارهای تخصصی بزرگ است که در حین نقل مکان به خانه به آنها نیاز ندارید، مانند وسایل ورزشی، کلکسیون‌ها و…. بسته‌بندی وسایل اتاق خواب در روز اول فضایی برای قرار دادن وسایل ضروری و مدارک مهم ایجاد می‌کند.

 

روز دوم

در روز دوم، بسته‌بندی را از اتاق نشیمن کنید. تمام وسایل تزئینی، لوازم اداری، کتاب‌ها و جواهرات را بسته‌بندی کنید. در صورتی که زمان داشته باشید، می‌توانید کمدها و جاکفشی‌ها را هم در این روز بسته‌بندی کنید.

مبلمان و لوازم خانگی را خالی و تمیز کرده و قطعات آن‌ها را جدا کنید. برای اینکه پیچ و مهره‌ها را گم نکنید، آنها را در کیسه زیپ لاک قرار دهید و به مبل چسب کنید. برای جلوگیری از آسیب به سطح لوازم خانگی، می‌توانید آن‌ها با سلفون بپوشانید.

 

روز سوم

این روز را صرف بسته‌بندی آشپزخانه، اتاق خواب و حمام کنید. تمام وسایل الکترونیکی، فرش‌ها، هر چیزی را که باقی مانده است را بسته‌بندی کنید.

تمام جعبه‌ها را ببندید و برچسب بزنید. همه چیز را بررسی کنید و مطمئن شوید که مدارک مهم را در جایی ایمن نگهداری می‌کنید. سعی کنید در این روز، زود بخوابید تا برای روز اسباب کشی آماده باشید.

 

جمع‌بندی

بسته‌بندی وسایل برای اسباب کشی، مهم‌ترین و زمان‌برترین مرحله در این فرآیند است. با برنامه‌ریزی و آماده کردن وسایل مورد نیاز برای بسته‌بندی، می‌توانید این مرحله را به سرعت و بدون مشکل رد کنید. از اتاق‌هایی که از ان‌ها به طور معمول استفاده نمی‌کنید شروع کنید و کم کم همه اتاق‌‌ها جمع کنید. آرامش خود را در روزهای بسته‌بندی حفظ کنید و کارهای خود را بدون عجله انجام دهید.

 

سوالات متداول

۱. چقدر قبل از روز اسباب‌کشی شروع به بسته‌بندی وسایل برای اسباب‌کشی کنید؟

به محض مشخص شدن تاریخ اسباب‌کشی، بسته‌بندی را شروع کنید. این مرحله از اسباب‌کشی می‌تواند زمان زیادی از شما بگیرد. هر چه زودتر انجام شود بهتر است.

۲. آیا می توان همه وسایل خانه را در یک روز جمع کرد؟

در صورتی که از خدمات شرکت‌های اسباب کشی استفاده کنید، می‌توانید وسایل خود را در یک روز جمع کنید. انجام این کار به تنهایی سخت است.

۳. آیا حتما باید از جعبه‌های مخصوص اسباب‌کشی استفاده کنم؟

خیر؛ استفاده از کارتن‌های دست دوم که می توانید از سوپرمارکت‌ها بگیرید هم کافی است. فقط باید آن‌ها را قبل از استفاده با چسب نواری پهن محکم کنید.

 

 

 

دیدگاه ها

Call Now Button