کاملترین چک لیست اسباب کشی

اسباب‌‌کشی به خانه جدید، یکی از کارهایی است که نیاز به برنامه‌ریزی دقیق دارد تا بدون اشتباه و استرس انجام شود. داشتن چک لیست اسبا‌ب‌کشی به شما کمک می‌کند تا صفر تا صد اسباب‌کشی را بدون مشکل و نگرانی انجام دهید.

با دنبال کردن کارهای این چک لیست می‌توانید یک اسباب‌کشی بی‌دردسر داشته باشید؛ همه چیز از قبل از اسباب‌کشی تا بعد از آن پوشش داده شده است.

 

چک لیست صفر تا صد اسبا‌ب‌کشی قبل از نقل مکان به خانه جدید

 

 

چک لیست صفر تا صد اسبا‌ب‌کشی قبل از اسباب‌کشی

با نزدیک شدن به تاریخ نقل مکان، باید چند کار مهم را در خانه جدید انجام دهید تا هر گونه مشکل و نقص را قبل از روز اسباب‌کشی شناسایی کرده و آن‌ها را برطرف کنید.

 

جدا کردن وسایل

قبل از هر گونه برنامه‌ریزی برای بسته‌بندی وسایل، آنهایی را که می‌توانید اهدا کنید، بفروشید یا دور بیندازید را از وسایلی که می‌خواهید به خانه جدید ببرید جدا کنید. برای فروش وسایل می‌توانید از سرویس‌های آنلاین استفاده کنید.

 

آماده کردن لیست وسایل برای بیمه

قبل از هر کاری، یک لیست از وسایل خانه به همراه قیمت آماده کنید. شرکت‌های انتقال بار برای تعیین هزینه بیمه، از این لیست استفاده می‌کنند. این لیست هنگام باز کردن و چیدن جعبه‌ها هم به شما کمک خواهد کرد.

 

خرید و جمع‌آوری وسایل مورد نیاز برای بسته‌بندی وسایل

 

 

بسته‌بندی وسایل خانه

در یک خانه، وسایل مختلفی وجود دارد که برای هر کدام باید از یک روش بسته‌بندی استفاده کنید. چسب پهن، پلاستیک‌های بسته‌بندی حباب‌دار، روزنامه و جعبه‌های محکم را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم اسباب‌کشی یا شرکت‌های باربری تهیه کنید.

کارتن‌‌هایی برای بسته‌بندی وسایل خود استفاده کنید که ضخیم‌تر از کارتن‌های معمولی است. کارتن معمولی هم می‌توانید استفاده کنید؛ فقط باید دقت کنید که سالم باشد. در صورتی که قرار است به شهر دیگری نقل مکان کنید، بهتر است کارتن و جعبه مخصوص اسباب‌کشی بخرید. در ادامه مقاله درباره دسته‌بندی وسایل خانه بیشتر صحبت می‌کنیم.

 

بازدید نهایی از خانه جدید

در آخرین بازدید از خانه جدید، همه چیز را باید با شرایط قراردادی که نوشتید مطابقت دهید. هرگونه آسیب در خانه را به صاحب ملک گزارش دهید. لیست زیر می‌تواند به شما در بازدید آخر قبل از اسباب‌کشی به شما کمک کند:

  1. نشتی شیرها را بررسی کنید.
  2. دستشویی و حمام را بشویید.
  3. جعبه فیوز را بررسی کنید و کلیدها را برچسب بزنید.
  4. برای تست آبگرمکن، آب داغ را باز کنید.
  5. اگر خانه مجهز به سیستم حریق است، از سالم بودن آن‌ها اطمینان حاصل کنید.
  6. پریزها را با استفاده از ابزار ایمن تست کنید.
  7. تمام چراغ‌ها و وسایل برقی را روشن کنید. در صورت وجود مشکل‌ می‌توانید آن‌ها را تعمیر یا تعویض کنید.
  8. هرگونه تعمیر و تعویض را با مالک یا فروشنده در میان بگذارید.

 

خانه جدید را تمیز کنید

یکی از کارهای مهم در چک لیست اسبا‌ب‌کشی، تمیز کردن خانه جدید به طور کامل است. حتی اگر مالکان قبلی خانه، آن را قبل از ترک تمیز کرده باشند، بهتر است کف، دیوارها و کابینت‌ها، حمام و آشپزخانه را بار دیگر تمیز کنید.

 

رنگ آمیزی و تعمیرات

اگر قصد دارید فضای داخلی خانه جدید خود را تغییر دهید، قبل از انجام صفر تا صد اسباب‌کشی، رنگ‌آمیزی دیوارها و ایجاد سایر تغییرات، آسان‌تر خواهد بود. همچنین این زمان، فرصت خوبی برای برنامه‌ریزی هرگونه تعمیرات ضروری است. ترک‌ها، سوراخ‌ها یا سایر آسیب‌هایی که نیاز به تعمیر دارند را می‌توانید قبل از اسباب‌کشی تعمیر کرده و با خیال راحت به خانه جدید نقل مکان کنید.

 

بررسی سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی خانه جدید

قبل از نقل مکان، سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی را به طور کامل بررسی کنید. خرابی این سیستم‌ها می‌تواند زمان چیدن وسایل در خانه جدید را به خاطر هوای گرم یا سرد، طولانی‌تر کند. برای تعمیر سیستم گرمایشی و سرمایشی بهتر است از یک متخصص کمک بگیرید.

 

تعویض قفل‌ها

قدم بعدی در چک لیست اسبا‌ب‌کشی، تعویض تمامی قفل‌های خانه جدید است. با این کار، امنیت خانه جدید را بالا می‌برید. می‌توانید برای انجام این کار از قفل‌ساز کمک بگیرید.

 

تغییر آدرس را به سازمان‌های مهم اطلاع دهید

برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل، تغییر آدرس خود را به بانک‌ها، شرکت‌های بیمه و هر سازمان دیگری که نیاز به آدرس شما دارد، اطلاع دهید.

اگر از خدمات خاص مانند اینترنت استفاده می‌کنید، بهترین زمان برای راه‌اندازی این نوع خدمات در خانه جدید، یک الی دو هفته قبل از اسباب‌کشی است.

 

نصب سیستم امنیتی در خانه جدید

بررسی یا نصب سیستم امنیتی مانند دوربین مدار بسته و دزدگیر از موارد مهم در چک لیست اسباب‌کشی است. سیستم امنیتی می‌تواند احتمال دستبرد به خانه را به حداقل برساند.

 

تعیین کنید هر جعبه برای کدام بخش خانه است

تعیین مکان جعبه‌ها را در چک لیست اسبا‌ب‌کشی قرار دهید تا کارکنان شرکت‌های نقل بار بتوانند به راحتی جعبه‌ها را سازماندهی کنند. برای این کار می‌توانید با ماژیک جایی که جعبه‌ها باید قرار بگیرند را بنویسید.

 

چک لیست روز اسباب‌کشی

 

 

چک لیست روز اسباب‌کشی

استفاده از چک لیست اسبا‌ب‌کشی زیر می‌تواند در روز نقل مکان از استرس و فشار بکاهد.

 

دسته‌بندی مدارک و اشیای با ارزش

اشیای با ارزش مثل جواهرات و مدارک مهمی چون اسناد مهم را از بقیه وسایل جدا کرده و نزد خود نگه دارید.

 

برای یک یا دو روز چمدان جمع کنید

از آنجایی که در چند روز اول قرار است همه چیز بهم ریخته باشد، می‌توانید یک چمدان از لباس و وسایل ضروری برای خود جمع کنید.این چمدان می‌تواند حاوی موارد زیر باشد:

  1. چند دست لباس
  2. پول نقد، کارت‌های بانکی و کارت شناسایی
  3. وسایل تمیزکاری
  4. چراغ قوه
  5. دستمال توالت و دستمال کاغذی
  6. مسواک و سایر لوازم بهداشتی مورد نیاز
  7. جدا کردن این وسایل به شما کمک می‌کند تا سریع‌تر به آن‌ها دسترسی داشته باشد.

 

کارکنان سرویس نقل مکان را راهنمایی کنید

کارکنان خدماتی تضمین بار به طور کلی می‌دانند چگونه کار خود را به نحو احسنت انجام دهند؛ اما ممکن است سوالاتی از شما داشته باشند. اطمینان حاصل کنید که برای پاسخ به هر سوالی در دسترس هستید و هنگام بسته‌بندی، بارگیری و تخلیه وسایل تمامی راهنمایی‌های لازم را به آن‌ها می‌دهید. اگر هر یک از وسایل خود را از قبل بسته‌بندی کرده‌اید، به کارکنان بگویید که باید کجا قرار بگیرند. این روند باز کردن بسته‌بندی را در مرحله بعدی چک لیست اسباب‌کشی ساده‌تر می‌کند.

 

خانه قدیمی خود را تمیز کنید

بعد از این که وسایل خود را به خانه جدید انتقال دادی، زمانی را برای تمیز کردن خانه قبلی اختصاص دهید. زمین را جارو کشید و همه سطوح خانه را با دستمال گردگیری کنید. اگر نمی‌خواهید خودتان این کار را بکنید، می‌توانید از شرکت‌های خدماتی بخواهید که خانه را تمیز کنند.

 

چک لیست اسبا‌ب‌کشی بعد از جابجایی

 

 

 چک لیست اسبا‌ب‌کشی بعد از جابجایی

مهم‌ترین بخش چک لیست اسبا‌ب‌کشی به پایان رسیده است؛ اما هنوز کار شما تمام نشده است. در ادامه به یک سری از کارهایی که باید پس از انتقال به خانه جدید انجام دهید می‌پردازیم.

 

جعبه‌ها را باز کنید و وسایل را دسته‌بندی کنید

باز کردن جعبه‌ها می‌تواند شما را گیج کند، اما ما به شما می‌گوییم به چه ترتیبی وسایل خود را باز کنید. با باز کردن وسایل ضروری مانند وسایل آشپزخانه، اتاق خواب و حمام شروع کنید و بعد از چیدن آن‌ها، با خیال راحت به باز کردن بقیه وسایل بپردازید.

 

خانه جدید خود را مبله کنید

بهترین و سرگرم‌کننده‌ترین بخش چک لیست اسبا‌ب‌کشی، خرید وسایل جدید برای خانه است. اگر قصد دارید وسایل خانه را به طور کامل عوض کنید، از وسایلی چون مبل، تخت و میز ناهارخوری شروع کنید. در انتخاب دکوراسیون و وسایل خانه، سبک مورد علاقه خود را در نظر بگیرید. برای داشتن دکوراسیون بی‌نقص‌، می‌توانید طراح داخلی استخدام کنید.

 

استفاده از فضای حیاط

اگر خانه جدید حیاط دارد، می‌توانید به امکاناتی مثل تاب یا میز و صندلی برای قرار دادن در آن فکر کنید. تعمیرات داخل ساختمان خانه قبل از جابجایی ساده‌تر است و در صورتی که زمان کافی داشته باشید، می‌توانید فضای بیرونی را هم قبل از اسباب‌کشی نوسازی کنید.

 

نکاتی برای جمع کردن وسایل

 

 

بسته‌بندی وسایل در چک لیست اسباب‌کشی

مهم‌ترین کار در چک لیست اسباب‌کشی، جمع کردن و دسته‌بندی وسایل قبل از جابجایی است. این کار ممکن است سردرگمی به بار بیاورد. به همین دلیل، در این بخش، نکاتی برای جمع کردن وسایل خانه را جمع‌آوری کرده‌ایم تا کار راحت شود.

 

  1. قبل از شروع بسته‌بندی، وسایلی چون چسب پهن، قیچی، کارتن، پلاستیک بسته‌بندی حبابی و روزنامه را بخرید.
  2. سعی کنید هر بسته بیشتر از ۲۰ کیلوگرم وزن نداشته باشد.
  3. در کامیون یا وانت، جعبه‌های سنگین‌تر را روی کف قرار دهید.
  4. فضای موجود بین وسیله‌ها در جعبه‌ها را با لباس، ملافه، جوراب، رو بالشتی و پتو پر کنید. جوراب‌ها را به صورت جفت قرار دهید تا گم نشوند.
  5. وسایل کوچک را در جعبه‌های کوچک‌تر قرار دهید سپس این جعبه‌ها را در جعبه بزرگ‌تر قرار دهید. با این کار از شکستن وسایل کوچک جلوگیری می‌شود.
  6. روی تمامی جعبه‌ها، محتوای آن را بنویسید.
  7. لیستی از محتوای جعبه‌های مختلف را به شرکت نقل مکان ارائه دهید. برخی از شرکت‌ها، برخی از وسایل را جابجا نمی‌کنند.
  8. اگر نمی‌توانید کشو‌های دراور‌ها را دربیاورید، آن‌ها را چسب کنید تا در حین جابجایی باز نشوند.
  9. وسایل ضروری مانند لوازم شست و شو، لوازم پخت و پز و رخت‌خواب را در جعبه جدا بگذارید. این جعبه را به عنوان آخرین جعبه در وسیله نقلیه قرار دهید و در خانه جدید، در دسترس قرار دهید.
  10. مدارک مهم را با وسایل خانه نفرستید. در صورتی که نمی‌توانید آنها را همراه خود نگه دارید، با استفاده از پست آن‌ها را به آدرس جدید بفرستید.
  11. سعی کنید وسایلی که جنس در یک قفسه یا کابینت قرار می‌گیرند را در یک جعبه قرار دهید. هنگام باز کردن و چیدن وسایل کارتان راحت‌تر می‌شود.
  12. پیچ و مهره‌های وسایل خانه را پس از قرار دادن در یک پلاستیک، به بدنه وسایل چسب کنید.
  13. ابزارآلاتی که برای سر هم کردن وسایلی چون تخت نیاز دارید را در یک جعبه جدا قرار دهید تا به راحتی پیدا شوند.
  14. از کیسه زباله‌های معمولی برای جمع کردن لباس‌ها استفاده نکنید. می‌توانید از کیسه‌هایی استفاده کنید که کمی ضخیم‌تر هستند. برخی از شرکت‌های حمل و نقل کیسه زباله را جابجا نمی‌کنند؛ زیرا به راحتی پاره می‌شود.
  15. از همه اعضای خانواده در جمع کردن وسایل کمک بگیرید. با این کار، زمان مورد نیاز برای جمع کردن وسایل کمتر می‌شود.

 

جمع بندی

اسباب‌کشی بدون برنامه‌ریزی می‌تواند باعث سردرگمی و طولانی شدن روند جابجایی شود. با آماده کردن یک چک لیست اسبا‌ب‌کشی می‌توانید به راحتی و بدون نگرانی به خانه جدید خود نقل مکان کنید. با استفاده از این چک لیست می‌توانید صفر تا صد اسباب‌کشی را برنامه‌ریزی کنید.

اگر نیاز به مشاوره رایگان برای نقل مکان دارید، می‌توانید به صورت رایگان با مشاورین تضمین بار تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول

1. چرا به چک لیست اسبا‌ب‌کشی صفر تا صد نیاز دارم؟

با نوشتن چک لیست می‌توانید در زمان صرفه‌جویی کنید. علاوه بر این، داشتن چک لیست اسبا‌ب‌کشی می‌‌تواند زمان مورد نیاز برای نقل مکان را کاهش دهد.

2. آیا چک لیست اسبا‌ب‌کشی تنها شامل کارهای قبل از اسباب‌کشی می‌‌شود؟

این که چک لیست شامل چه مواردی باشد، به شرایط شما بستگی دارد. به طور کلی، چک لیست اسبا‌ب‌کشی صفر تا صد شامل کارهایی است که باید قبل، حین و بعد از اسباب‌کشی انجام دهید.

3. جعبه وسایل ضروری چیست؟

این جعبه شامل وسایلی چون وسایل پخت و پز ساده، وسایل تمیزکاری، لباس و رختخواب است. این جعبه برای روزهای اول اسکان در خانه جدید مفید است و دسترسی به وسایل ضروری را برای شما راحت می‌کند.

دیدگاه ها

Call Now Button